Kelkó Tamás: Egy fejvadász vallomásai

Ex-fejvadász, Magyarországon a legnépszerűbb HR blog írója, aki nem a diplomatikus stílusáról ismert, mert szókimondó, őszinte és lényegre törő. Munkaerő toborzással, kiválasztással kapcsolatos tanácsai, meglátásai közel két évtizedes szakmai gyakorlatából származnak, amelyeket nem fél megosztani olvasóival.

Jim Collins: Jóból kiváló

Számomra mindig furcsának tűnnek az olyan vezetők, akiknek annyira erős az egója, hogy kizárólag olcsó, könnyen irányítható, hajbókoló, “megbízható” emberekkel töltik fel csapatukat, és nem kiemelkedően teljesítőképes…

John Man: Dzsingisz Kán - Vezetői módszerének titkai

Minél nagyobb egy szervezet, minél több embert kell irányítani, annál fontosabb egy vezetőnek a people management képessége és szakmai tudása.

Michael E. Gerber: A vállalkozás mítosza

Minden vállalkozónak kötelező olvasmány! Vállalkozásod megszervezésének olyan alapvető elveit mutatja be a szerző, mint a sokat idézett: “Ne a vállalkozásodban, hanem a vállalkozásodon dolgozz!” című gondolat.

Kelkó Tamás: Egy fejvadász vallomásai

Ex-fejvadász, Magyarországon a legnépszerűbb HR blog írója, aki nem a diplomatikus stílusáról ismert, mert szókimondó, őszinte és lényegre törő.