Ex-fejvadász, Magyarországon a legnépszerűbb HR blog írója, aki nem a diplomatikus stílusáról ismert, mert szókimondó, őszinte és lényegre törő. Munkaerő toborzással, kiválasztással kapcsolatos tanácsai, meglátásai közel két évtizedes szakmai gyakorlatából származnak, amelyeket nem fél megosztani olvasóival.

Számomra mindig furcsának tűnnek az olyan vezetők, akiknek annyira erős az egója, hogy kizárólag olcsó, könnyen irányítható, hajbókoló, “megbízható” emberekkel töltik fel csapatukat, és nem kiemelkedően teljesítőképes…

Minél nagyobb egy szervezet, minél több embert kell irányítani, annál fontosabb egy vezetőnek a people management képessége és szakmai tudása.

Minden vállalkozónak kötelező olvasmány! Vállalkozásod megszervezésének olyan alapvető elveit mutatja be a szerző, mint a sokat idézett: “Ne a vállalkozásodban, hanem a vállalkozásodon dolgozz!” című gondolat.

Ex-fejvadász, Magyarországon a legnépszerűbb HR blog írója, aki nem a diplomatikus stílusáról ismert, mert szókimondó, őszinte és lényegre törő.