Vállalkozásod fejlődésének 10 láthatatlan akadálya

MI SZÜKSÉGES AHHOZ, HOGY NE KELLJEN NAPI 12 ÓRÁT ROBOTOLNOD A SAJÁT VÁLLALKOZÁSODBAN?

és az mégis jobban fejlődjön, mint eddig bármikor?

Ebben a 10 részes videó tanfolyamban megmutatom a 10 leggyakoribb akadályt, amelyek a legnagyobb eséllyel akadályozzák meg a pár százmilliós cégeket, hogy milliárdossá váljanak! Szüntesd meg őket és építs sikeres céget!

5.0 (31 értékelés)

1-3 nap alatt elvégezhető

10 videó & letölthető hanganyag

garancia 1

Nem kertelek

30 év szakmai tapasztalat, több mint 1.000 ügyféllel való közös munka után bátran ki merem jelenteni: vállalkozásod fejlődésének legnagyobb akadályai a fejedben léteznek!

Ezek nagy részét sehol sem tanítják

Szomorú, hogy ezen akadályok nagy részét sehol nem tanítják, így nagyrészt magadnak kell menet közben, nem kevés pénzveszteség (tanulópénz) és bosszúság után rájönnöd. De ahogy a sportban is csak egy bizonyos szintig lehet eljutni edzők, segítők nélkül (amatőr szintig), ugyanígy igaz ez az üzleti életre is.

Nem fogsz tudni rájönni egyedül

Hiába tanulsz, fejleszted magad, minden akadályra nem fogsz tudni rájönni egyedül, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán felismered-e adott helyzetben, hogy egy bizonyos akadállyal állsz szemben, és azt hogyan kellene leküzdened?

Mondok egy szemléletes példát, ami bizony nagyon sok vállalkozóra, de a munkatársaikra is igaz. Ha egy forró fazék vízbe beleraksz egy békát, akkor azonnal kiugrik. Ha azonban langyos vízbe rakod, és lassan melegíted fel, akkor észre sem veszi és egyszercsak megfő!

Az elmélet ugyan vitatott, mármint a békával, de az ember mentálisan így működik, az egymás után következő kis változásokat nem nagyon érzékeljük, amíg már nem nagy a baj!

Küzdesz, de nem tudod mivel?!

Vagyis belülről nem fogod mindig látni, hogy változtatnod és egy új szintre kellene lépned, mert belülről minden más, mint kívülről. Arról nem is beszélve, ha olyan akadályokkal küzdesz, amiket nem is ismersz, akkor csak azt érzed, hogy küzdesz, de nem tudod mivel és miért, csak küzdesz és nem látod a végét!

Ezek a ``Láthatatlan akadályok``

1.

Az első

legfontosabb akadály

hogy nem ismered a vállalkozások fejlődési fázisait, és nem tudod pontosan, hogy most éppen melyikben is vagy (0-50 főig 4 is van)!?

Jaj annak, aki benézi, hogy melyik fázisban van, mint az a szülő, aki egy tinédzsert cumival szeretne motiválni! Pedig az, hogy egy milliárdos cégben még mindent a cégtulajdonos dönt el, hogy nélküle senki nem tud megcsinálni semmit, legalább ilyen abszurd!

De a fejlődési fázisok nem ismerete csak az egyik fontos akadály, ezen kívül még elég sok van. 30 éve foglalkozom fejlődő vállalkozások növekedése során fellépő akadályok eltávolításával, és ezek közül is kiemelkedik egy jó példa, a 2014 nyarán Forbes Magazin címlapos Mannaszappan.hu.

A tudatosan végzett cégépítés

A Mannaszappan 4X-es növekedésének titka

Szeretnéd, hogy a te céged is egy igazi sikertörténetté váljon?
A Mannaszappan 4x-es növekedésének elvét te is átveheted.

A tudatosan végzett cégépítésnek köszönhetően, amit a Manna 1,5 éves korában kezdtünk, 4 éves korában már menedzsment irányította a céget, és a tulajdonos csak stratégiai ügyekkel, beruházásokkal, fejlesztésekkel foglalkozott, napi ügyekkel nem.

De a legfontosabb, hogy a Manna akkor érte el a legnagyobb növekedést (egy éven belül 4-szeres, 35-ről 125 főre!), amikor a tulajdonos már nem volt benne a napi irányításban! Vagyis az egyik legfontosabb növekedési akadály még időben el lett távolítva!

Varga Emil v2

Azért szeretek Tamással dolgozni, mert pontosan tudja, mikor milyen lépésre van szükségünk annak érdekében, hogy a cég a személyes jelenlétem nélkül működhessen. Tamás mestere a kérdezésnek, amellyel segít megtalálni a helyes utat, akár egy jó pszichológus. Ajánlom őt tiszta szívvel, amennyiben Ön is szeretné, hogy cégét képzett, motivált szakembergárda vezesse, az Ön mindennapos jelenléte nélkül.

Varga Emil, tulajdonos, mannaszappan.hu

Ha voltál már olyan helyzetben, hogy megrendeléseket, üzleteket kellett elengedned, vagy visszautasítanod, mert nem bírtátok volna leszállítani vagy leszolgáltatni, akkor tudod miről beszélek.

Egy kérdés van csak ezek után: te is meg tudod-e, meg akarod-e csinálni?

Szeretnék minél több ilyen sikersztorit az országban,
nézd meg az előadásaimat, amelyekben megmutatom a megoldást!

Tematika

1. Vállalkozások “ismeretlen” fejlődési fázisai:

 • Milyen fejlődési fázisokon megy végig minden vállalkozás, ha tudsz róla, ha nem?
 • Milyen akadályok vannak az egyik fázisból másikba való átlépés útjában?
 • Melyik fejlődési fázisból hogyan lehet továbblépni a következőre?
 • Mi köze a fejlődési fázisokhoz a kispolski vezetésnek és egy vonatszerelvénynek?
 • Mi köze mindennek nemcsak a munkatársak, hanem az alvállalkozók, beszállítók kiválasztásához is?
 • Hogyan lehet skálázni egy vállalkozást, hogy minél kevesebb stresszel járjon a fejlődés?

2. Mit jelent a vállalkozásodban dolgozni és a vállalkozásodon dolgozni:

 • Mi a legfőbb különbség egy igazi vállalkozó és az önfoglalkoztató között avagy valójában miért magánvállalkozó a legtöbb cégtulajdonos?
 • Mi a legfőbb oka annak, hogy a legtöbb cégtulajdonos képtelen kikerülni a napi taposómalomból?
 • Egyáltalán ki alkalmas vállalkozónak, cégtulajdonosnak?

3. És jöjjön a legkeményebb dió: a vezető kiválasztás:

 • Milyen vezetők kellenek a cégedbe ahhoz, hogy kiléphess a napi feladatokból?
 • Ehhez képest hol tolja el a cégtulajdonosok 90%-a a vezető-kiválasztást?
 • Igaz-e, hogy egy jó cégnek valójában 2 vezetője van?
 • Milyen feladataid lesznek utána?
 • Ezeket a feladatokat miért nem bízhatod alkalmazottakra?

4. Nem várt akadályok:

 • Mindent jól csinálsz, mégsem sikerül, vajon miért, milyen nem látott akadályok lehetnek még itt?
 • Ha ilyen ember vagy, akkor bele se kezdjél!
 • Cégtulajdonoson is túlnőhet a kabát, van-e ellenszer?
 • Mit tanulhat egy cégvezető a profi pókerjátékosoktól?

Nem árulok azonban zsákbamacskátolyan módszer, ami minden vállalkozásnál működik, nem létezik:

 • ha a legelemibb delegálásra is képtelen vagy!
 • ha úgy érzed, hogy csak az van megcsinálva, amit te csinálsz meg!
 • ha a vállalkozásod tele van “szent tehenekkel”, akiktől semmilyen körülmények között nem akarsz megszabadulni!
 • ha úgy érzed, te magad nem akarsz fejlődni, új dolgokat megtanulni!

akkor ne vedd meg a video tréningemet, mert neked nem tudok segíteni!

A 10 részes (kb. 4 órás) videó tanfolyam kb. 3 db 3D-s mozijegy ára, azaz 9.400,- Ft + Áfa!

(Az első 3 leckét viszont ingyenesen megnézheted!)

garancia 1

A képzés értékelései

Így értékelték a Vállalkozásod fejlődésének 10 láthatatlan akadálya tanfolyamot az
elvégzői:

Ha nem találom meg ezt a honlapot, akkor biztos belefulladtam volna az egykezes irányításba….. Sosem tudtam, hogy fogok kikerülni a mókuskerékből…  Nagyon köszönöm, hogy ráébresztettél miért nem tudok fejlődni…

Fehér Ágnes, Vesto Trans

A fejlődési fázisokban magamra ismertem, hogy épp egy szintugrás előtt lépünk. Ez a „visszajelzés” mindenképp erőt ad. Az értékesítési vezetőmmel sikerült közös alapot létrehoznunk a videók miatt. Nem akarom, hogy a vállalkozás túlmutasson rajtam, vezetőn. A munkaerőpiaci helyzet elkeserítő. Nem is tudtam nagyon aludni az éjjel, mert agyaltam. Arra jutottam még szélesebb körben és mértékben fogom kifejezni megbecsülésem azon emberek felé, akikkel 2018 eredménye létrejött. Szóval az anyag rávezetett, hogy nem a zsebem kell néznem, hanem hosszútávon kell gondolkodnom. Ezek az emberek lesznek a jövőbeli eredményes működés, vagy egyáltalán a cégem működésének záloga. Nagyon színvonalas volt az oktatóanyag sorozat. Gratulálok hozzá. Szeretnélek hamarosan személyen is megismerni egy képzésen, ugyanis véleményem szerint érik egy tréning.

Kiss Csaba, Colorinpress

Minden témát valószínűleg jobban ki lehetne elemezni, de ahhoz hogy az alapvető dolgokon, változtatásokon elgondolkodjunk megfelelőnek tartom. Gondolat ébresztőnek nagyon hasznos.

Varga Erika, Delta Clean 

Érthetően, logikusan levezetve kaptam információkat egy tapasztalt szakembertől, olyan információkat amelyekkel nem találkozhatok más módon, Rendkívül hasznos volt.

Veres János, Netmetro

Nagyon tetszett az egész tanfolyam. Velős, lényegre törő és azt hiszem ez nagyon sok kisvállalkozásnak akár az életét is megmentheti. Egyik ismerősöm – akivel közösen hallgattam hangoskönyvként – azt is felvetette, hogy oktatási anyag is lehetne mindazon diákoknál, akik vállalkozási ismereteket tanulnak. Nagyon örülök, hogy van ma ilyen ember Magyarországon, aki a problémák megfogalmazásán túl a kiutat is megmutatja. Köszönjük.

Schlakker Edit, Medence Művek Kft.

Szerintem ez így tökéletes a célját tekintve. Megerősített és új gondolatokat adott. Volt olyan előadás, amelyiket kétszer is megnéztem. Nagyon jókor jöttek nekem ezek a videók. Nagyon megerősítettek, hogy milyen irányba kell mennem, és további gondolatokat adott nekem.

Alkér Orsolya, Magánpénzügyi Akadémia

Meglepően jó minőségű és korrekt volt az anyag ahhoz képest amikkel a magyar piacon találkoztam, szóval csak így tovább 🙂

Cseh Tamás, Allwin Informatika Kft.

A 10 részes videó tanfolyamot nagyon hasznos anyagnak tartom. Sok olyan dolgot megtudtam belőle, ami segíthet a fejlődésben. Gondoltam, hogy nagyobb szerepet kell szánnom a termelékenység és a kontrollingra, nem elég csak a cash flowt figyelni. Minden nagyon egyértelműen, egyszerűen, lényegretörően volt megfogalmazva, így bár a könyvelés nem az én asztalom, ott sem merült fel kérdés. Sokkal érhetőbb volt minden videó, mivel konkrét példákon mutattad be az adott akadályokat. Személy szerint csak gratulálni tudok! Mihamarabb szeretnék időt szakítani a következő online tananyaghoz, esetleg személyes tréningre.

Bordács Balázs, BGB Solution s.r.o.

Mihaly Peter 592x960

Tamással dolgozni olyan a cégemen, mint egy precíziós sebésszel. Rám néz, kérdez jópárat, majd odanyúl, ahol a betegség vagy a probléma van, és megkeresi a legjobb megoldást. Arra érdemes készülni, hogy nem csak a cégedet, hanem téged is fejleszt a vele való munka.

Mihány Péter, ügyvezető, Notebookspecialista.hu

01

Első akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

02

Második akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

03

Harmadik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

04

Negyedik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

05

Ötödik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

06

Hatodik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

07

Hetedik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

08

Nyolcadik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

09

Kilencedik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

10

Tizedik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

A videó tanfolyam

Előadója

Hiszek benne, hogy gyakorlati tapasztalataim megosztásával Téged is rá tudlak ébreszteni, hogy a vállalkozásépítés nem egy misztikus, megfoghatatlan dolog, hanem logikus és rendszerbe foglalható tudás, arról nem is beszélve, hogy akár céged duplázása-tízszerezése múlik rajta!

Ez is egy szakma, mint pl. az épületgépészet, csak ezt az iskolákban nem tanítják, így vagy magad jösz rá mindenre bődületes tanulópénzek árán (de még így sem tudsz rájönni mindenre), vagy egy kis befektetéssel megtanulod olyanoktól, akik már sok vállalkozásnak segítettek milliárdos forgalmúvá és nemzetközileg is sikeressé válni.

Üdvözlettel:

Kelkó Tamás
vállalkozásfejlesztési szakértő

kelko tamas hr szakember 750
1

év szakmai tapasztalat

0

publikált könyv

16000

felvételi interjú levezetése

500

ügyfél