10 részes videó képzés

Ismerd meg vállalkozásod 10 láthatatlan akadályát!

Összeszedtem mindazt a 10 láthatatlan akadályt, amely a legnagyobb eséllyel vállalkozásod fejlődésének útjában áll. Szüntesd meg őket és építs sikeres céget!

5.0 (21 értékelés)

10 videó & letölthető hanganyag

1-3 nap alatt elvégezhető

Mi szükséges ahhoz,

hogy ne kelljen napi 12 órát robotolnod saját vállalkozásodban,

a céged mégis jobban fejlődjön, mint eddig bármikor?

Nem kertelek. 25 év szakmai tapasztalat, 1.000 ügyféllel való közös munka után bátran ki merem jelenteni: vállalkozásod fejlődésének legnagyobb akadályai csak a fejedben léteznek!

Szomorú, hogy ezen akadályok nagy részét sehol nem tanítják, így jórészt magadnak kell menet közben, nem kevés veszteség és vesződség után rájönnöd. De ahogy a sportban is csak egy bizonyos szintig lehet eljutni edzők, segítők nélkül (amatőr szintig), ugyanígy igaz ez az üzleti életre is.

Hiába tanulsz, fejleszted magad, minden akadályra nem fogsz tudni rájönni egyedül, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán felismered-e adott helyzetben, hogy egy bizonyos akadállyal állsz szemben, és azt hogyan kellene leküzdened?

Mondok egy szemléletes példát, ami bizony nagyon sok vállalkozóra, de a munkatársaikra is igaz. Ha egy forró fazék vízbe beleraksz egy békát, akkor azonnal kiugrik. Ha azonban langyos vízbe rakod, és lassan melegíted fel, akkor észre sem veszi és egyszercsak megfő!

Az elmélet ugyan vitatott, mármint a békával, de az ember mentálisan így működik, az egymás után következő kis változásokat nem nagyon érzékeljük, amíg már nem nagy a baj!

Vagyis belülről nem fogod mindig látni, hogy változtatnod, egy új szintre kellene lépned, mert belülről minden más, mint kívülről. Arról nem is beszélve, ha olyan akadályokkal küzdesz, amiket nem is ismersz, akkor csak azt érzed, hogy küzdesz, de nem tudod mivel és miért, csak küzdesz és gyakran küszködsz!

Itt jönnek a képbe azok a bizonyos “láthatatlan” akadályok

1.

Az egyik

legfontosabb akadály

hogy nem ismered a vállalkozások fejlődési fázisait, és nem tudod pontosan, hogy most éppen melyikben is vagytok?

Jaj annak, aki benézi, hogy melyik fázisban van, mint az a szülő, aki egy tinédzsert cumival szeretne motiválni! Pedig az, hogy egy milliárdos cégben még mindent a cégtulajdonos dönt el, hogy nélküle senki nem tud megcsinálni semmit, legalább ilyen abszurd!

De a fejlődési fázisok nem ismerete csak az egyik fontos akadály, ezen kívül még elég sok van. 19 éve foglalkozom fejlődő vállalkozások növekedése során fellépő akadályok eltávolításával, és ezek közül is kiemelkedik egy jó példa, a 2014 nyarán Forbes Magazin címlapos Mannaszappan.hu.

Esettanulmány

A tudatosan végzett cégépítésnek köszönhetően

amit a Manna 1,5 éves korában kezdtünk, 4 éves korában már menedzsment irányította a céget, és a tulajdonos csak stratégiai ügyekkel, beruházásokkal, fejlesztésekkel foglalkozott, napi ügyekkel nem:

De a legfontosabb, hogy a Manna akkor érte el a legnagyobb növekedést (egy éven belül 4-szeres, 35-ről 125 főre!), amikor a tulajdonos már nem volt benne a napi irányításban! Vagyis az egyik legfontosabb növekedési akadály még időben el lett távolítva!

Ha voltál már olyan helyzetben, hogy megrendeléseket, üzleteket kellett elengedned, vagy visszautasítanod, mert nem bírtátok volna leszállítani vagy leszolgáltatni, akkor tudod miről beszélek.

Egy kérdés van csak ezek után: te is meg tudod-e, meg akarod-e csinálni?

Ismerd meg

Vállalkozásod fejlődésének 10 láthatatlan akadályát!

01

Első akadály

A cégvezetés is egy szakma!

02

Második akadály

Nem ismered céged fejlődési fázisait

03

Harmadik akadály

Egykezes irányításba fulladás

04

Negyedik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

05

Ötödik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

06

Hatodik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

07

Hetedik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

08

Nyolcadik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

09

Kilencedik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

10

Tizedik akadály

Megtudhatod a 10 részes videó képzésben!

A képzés

Szerzője

Hiszek benne, hogy gyakorlati tapasztalataim megosztásával Téged is rá tudlak ébreszteni, hogy a humánerőforrás menedzsment (“people management”) nem misztikus, megfoghatatlan dolog, hanem ugyanolyan logikus és rendszerbe foglalható tudás, arról nem is beszélve, hogy akár céged duplázása-tízszerezése múlik rajta!

A gyakorlatban azt láttam, hogy a kiváló eredmények elérése érdekében a munkaerő toborzás-kiválasztás, a szervezetfejlesztés és a vállalati stratégia elválaszthatatlan egymástól, hiszen a legjobb munkatársak is csak szerencsétlenkednek egy rossz struktúrában, egy rossz feladatleosztásban, míg a közepesek is képesek megtáltosodni egy jól kialakított rendszerben.

Üdvözlettel:

Kelkó Tamás
szervezetfejlesztő
HR szakértő

1

év szakmai tapasztalat

0

publikált könyv

16000

felvételi interjú levezetése

500

elégedett ügyfél

Send this to a friend