Vezető kiválasztás

Profi
menedzsmentet
építünk
Felejtsd el az amatőr (pl. számlázóból “kinevelt” pénzügyi) vezetőket! Mi olyan vezetői csapatot építünk neked, akik egyrészről nélküled is elműködtetik, másrészről akár nemzetközileg sikeressé teszik a cégedet!
Elégedett ügyfeleink

Rólunk mondták

Hogyan működik ez

a vezetői csapatépítés?

01.

Kevesen gondolnak arra, hogy egy vállalkozás menedzsment csapatának felépítését ugyanúgy meg kell tervezni, mint egy ház felépítését! Különösen a vezetői csapat felépítését, akiknek köszönhetően a cégtulajdonos végre kiszabadulhat a napi taposómalomból, és így a stratégiai fejlesztésekkel foglalkozhat. Szóval – fejlődési fázistól függően – több évre előre meg kell tervezni, hogyan építsük fel közösen a vezetői csapatodat.

02.

A tervezéshez elengedhetetlen, hogy napi szinten tisztában vagyunk a munkaerőpiaci viszonyokkal, hogy pl. a te iparágadban milyen kaliberű vezetőket milyen kondíciókkal lehet találni, nem mindegy ugyanis, hogy 400e vagy 800e nettóért! Mi azon igyekszünk, hogy a lehetőségeidhez képest a legjobb vezetőket, menedzsmentet találjuk meg céged számára. Miután meghatároztuk, hogy kikre van szükség, továbbá mikor lesz rá anyagi fedezet, mi megtaláljuk őket.

03.

Egy fejlődő magyar vállalkozás számára rendkívül komoly tudást, vezetési kultúrát, stratégia megvalósítási készséget tud hozni egy 20 éves tapasztalatú multis vezető, viszont konfliktusokat is, mivel teljesen más cégkultúrában szocializálódott. Mi már a kiválasztás során gondosan odafigyelünk arra, hogy ne legyen túlságosan “multis kocka” a felveendő vezető, de ez nem elég, komoly munka a próbaidő alatti ütközések, konfliktusok kezelése is, vagyis az új vezetők cégedbe, csapatodba integrálása.

Menedzsment építés Esettanulmányok

A menedzsment csapatépítés esettanulmányok révén részletesen betekinthetsz, hogyan dolgozunk, milyen problémákra milyen ötleteket és megoldásokat találunk, és pontosan miben más a mi megközelítésünk a vezető kiválasztásban, és a menedzsment építésben, mint versenytársainké.

esettanulmany toborzas 10b
Esettanulmány

Logisztikai szolgáltató cég

A cégnek pénzügyesre és értékesítőre volt szüksége.

esettanulmany toborzas 09b
Esettanulmány

Egy webáruház

160 fős és 2,5 mrd árbevételű céghez kerestünk vezetőt, menedzsert.

esettanulmany toborzas 11b
Esettanulmány

Egy szoftvercég

600 milliós árbevételű szoftvercég menedzsmentjét, vezetői csapatát terveztük és választottuk ki.