Cégátvilágítás, stratégia tervezés
Milyen irányba fejleszd a cégedet?
Évtizedek alatt kicsiszolt felmérési módszertanunkkal garantáltan megtaláljuk vállalkozásod kitörési pontjait
Elégedett ügyfeleink

Rólunk mondták

Miben vagyunk mások,

mint más tanácsadó cég?

01.

Tapasztalatból eredő hatékonyság: amihez 15 éve még 3 hét munkára volt szükségünk, ma 3 nap alatt is megtudjuk a cégedről! 25 éve dolgozunk kis- és középvállalatoknak, hihetetlen mennyiségű jó és rossz dolgot láttunk már, így van összehasonlítási alapunk, hogy valójában mi az, ami működik a gyakorlatban, és mi az, ami csak jól hangzó elmélet. E tapasztalatból eredően rengeteg kitörési pontot és sikersztorit láttunk már, amit akár a te cégedben is tudunk hasznosítani.

02.

25 év toborzás, hr és szervezetfejlesztési tapasztalat révén nagy pontossággal meg tudjuk mondani meglévő csapatod tagjairól, hogy ki alkalmas a munkakörére, és ki nem. Ki alkalmas arra, hogy megduplázzátok a cégedet, és ki az, akin már túlnőtt a feladatköre? Hiába rendelkezel a legzseniálisabb stratégiával, nem fog belőle megvalósulni semmi, ha nincs hozzá megfelelő csapatod, aki meg tudja valósítani az ötleteidet!

03.

Imádjuk a számokat, az elemzéseket, ezért mindent számszerűsítünk, amit csak lehet, mert mérnökök vagyunk. Tapasztalataink szerint 300 milliós éves forgalomig könnyű eljutni ösztönös vezetéssel, de efölött megdöbbentő pénzeket és lehetőségeket veszítesz (10 és 100 milliókról beszélünk), ha nem számszerűsítesz mindent, amit csak lehet, és nem számolsz, elemzel a fontos döntéseid előtt! Ebben sokat tudunk neked segíteni!

Esettanulmányok

Az alábbi esettanulmányok révén részletesen betekinthetsz, hogyan dolgozunk, milyen problémákra milyen megoldásokat találunk, és pontosan miben más a mi megközelítésünk a munkatárs toborzásban, mint versenytársainké.

Esettanulmány

Egy 700 fős lakossági terméket gyártó cég

3 éve stagnáló cég keresett meg, hogy vezetői számára motivációs tréninget kéne tartani.

Esettanulmány

Kiskereskedelmi üzletlánc

200 kereskedelmi egységből álló cég, több évtizedes vállalat

Esettanulmány

Nagykereskeskedelmi cég

160 főt foglalkoztató, 4 mrd Ft éves árbevételű cég eladása

Esettanulmány

Lakossági terméket gyártó cég

140 fős családi vállalkozás, akik generációváltás előtt állnak.

    Send this to a friend