Cégátvilágítás, stratégia tervezés
Milyen irányba fejleszd a cégedet?
Évtizedek alatt kicsiszolt felmérési & cégátvilágítási módszertanunkkal garantáltan megtaláljuk vállalkozásod kitörési pontjait
Elégedett ügyfeleink

Rólunk mondták

Miben vagyunk mások,

mint más tanácsadó cég?

01.

Tapasztalatból eredő hatékonyság: amihez 20 éve még 3 hét cégátvilágítási munkára volt szükségünk, ma már 3 nap alatt is megtudom a cégedről! 30 éve dolgozom kis- és középvállalatoknak, hihetetlen mennyiségű jó és rossz példát láttam már, így van összehasonlítási alapom, hogy valójában mi az, ami működik a gyakorlatban, és mi az, ami csak jól hangzó elmélet. E cégátvilágítási tapasztalatból eredően rengeteg kitörési pontot és sikersztorit láttam már, amit akár a te cégedben is tudunk hasznosítani.

02.

30 év toborzás, hr és szervezetfejlesztési tapasztalat révén nagy pontossággal meg tudom mondani meglévő csapatod tagjairól, hogy ki alkalmas a munkakörére, és ki nem. Ki alkalmas arra, hogy megduplázzátok a cégedet, és ki az, akin már túlnőtt a feladatköre! Hiába rendelkezel a legzseniálisabb stratégiával, nem fog belőle megvalósulni semmi, ha nincs meg hozzá a megfelelő csapatod, aki meg tudja valósítani az ötleteidet!

03.

Imádom a számokat, az elemzéseket, ezért mindent számszerűsítek, amit csak lehet, mert mérnök vagyok. Tapasztalataim szerint 500 milliós éves forgalomig könnyű eljutni ösztönös vezetéssel, de efölött megdöbbentő pénzeket és lehetőségeket veszítesz (10 és 100 milliókról beszélünk), ha nem számszerűsítesz mindent, amit csak lehet, és nem számolsz, elemzel a fontos döntéseid előtt! A cégátvilágítás folyamatában ebben sokat tudok neked segíteni!

Cégátvilágítás Esettanulmányok

Az alábbi esettanulmányok révén részletesen betekinthetsz, hogy milyen cégátvilágítási lépéseket teszünk, hogyan dolgozunk, milyen problémákra milyen megoldásokat találunk, és pontosan miben más a mi megközelítésünk, mint versenytársainké.

Munkaerő Toborzás-Kiválasztás esettanulmány
Esettanulmány

Egy 700 fős lakossági terméket gyártó cég

3 éve stagnáló cég keresett meg, hogy vezetői számára motivációs tréninget kéne tartani. Végül komoly cégátvilágítás lett belőle.

Munkaerő Toborzás-Kiválasztás esettanulmány
Esettanulmány

Kiskereskedelmi üzletlánc cégátvilágítása

200 kereskedelmi egységből álló cég, több évtizedes vállalat keresett meg bennünket cégátvilágítás miatt.

Esettanulmány

Nagykereskeskedelmi cég

160 főt foglalkoztató, 4 mrd Ft éves árbevételű cég eladása

Munkaerő Toborzás-Kiválasztás esettanulmány
Esettanulmány

Lakossági terméket gyártó cég

140 fős családi vállalkozás cégátvilágításának folyamata, akik generációváltás előtt állnak.

Munkaerő Toborzás-Kiválasztás esettanulmány
Oszd meg a cikket egyik ismerősöddel!