Mi az a tudatos ügyfélkör építés?

Mi az a tudatos ügyfélkör építés?

Mi az a tudatos ügyfélkör építés? 749 322 Vállalkozásfejlesztés blog

Pár hete a Cashbook.hu felkért egy stúdió beszélgetésre a tudatos ügyfélkör építésről. Pontosabban nem ez a volt a beszéltetés címe, hanem a könyvelők túlterheltségéről és alulbecsültségéről volt szó, amely oka viszont mélyen az ügyfélkörükben gyökerezik. A beszélgetés eredetileg könyvelőknek szól, de ajánlom minden szolgáltató vállalkozónak, vállalkozásnak, mert pontosan ugyanazokkal problémákkal küzdenek, mint a könyvelők. És a megoldás is ugyanaz, a tudatos ügyfélkör építés!

Mi is ez a tudatos ügyfélkör építés pontosan?

Röviden annyi, hogy nem véletlenszerűen épül fel az ügyfélköröd, hanem a te általad tudatosan meghatározott szabályok és stratégia mentén. Igen, te határozod meg tudatosan, hogy kivel dolgozol és kivel nem! Részletek a közel 2 órás beszélgetésben. Nem tökéletes a hang- és képminőség, de megéri megnézni:

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, ne fogd vissza magad, várom itt kommentben!

Kelkó Tamás

1993 óta dolgozom tanácsadóként: ebből 7 évet fejvadászként, 1999 óta pedig KKV szervezetfejlesztő és HR szakértőként segítek magyar vállalkozásoknak leküzdeni a növekedéssel járó akadályokat.

Összes bejegyzés tőle:Kelkó Tamás

ÉRDEKEL A VÉLEMÉNYED:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Oszd meg a cikket egyik ismerősöddel!