Online Képzések vásárlása és elvégzése

Online tanfolyam vásárlása és elvégzése

 1. Válassz ki egy megvásárolható HR tanfolyamot ezen az oldalon: https://www.kelko.hu/ képzések menüből
 2. A kiválasztott HR tanfolyam oldalán kattints a „Megvásárolom” gombra.
 3. A vásárláshoz átirányítunk a Kelko Consulting képzések oldalára
 4. Itt vidd végig a vásárlási folyamatot. (Itt találsz hozzá segítséget: https://tanfolyam.kelko.hu/a-vasarlas-menete/)
  • A pénztár oldalon kötelező megadnod egy felhasználónevet és egy jelszót. Ezekkel a belépési adatokkal tudsz majd belépni az oldalba, és hozzáférni a megvásárolt tanfolyamhoz.
  • Banki átutalás esetén: ha ezt a fizetési módot választod, akkor a megrendelés után először egy előlegszámlát küldünk neked. A tanfolyamok elérhetőségét csak akkor aktiváljuk, ha az utalásod megérkezett. Erről e-mailben fogunk értesíteni, illetve a számlát is kiállítjuk neked.
  • Bankkártyás fizetés: sikeres kártyás fizetés esetén a megvásárolt tanfolyamhoz azonnal hozzáférést kapsz, illetve a számlát is kiküldjük neked.

Tanfolyam hozzáférése/megtekintése (sikeres vásárlás után)

 1. Bejelentkezés: jelentkezz be a Kelko Consulting oldalára: https://tanfolyam.kelko.hu/felvett-tanfolyamok/
 2. Megvásárolt Tanfolyamok: a sikeresen megvásárolt tanfolyamok itt válnak elérhetővé.
 3. Tanfolyam részletei: Kattints a tanfolyam nevére.
 4. Leckék: a tanfolyam aloldalán megtalálod a képzéshez tartozó leckéket. A leckéket csak sorrendben tudod elvégezni. Amíg nem végezted el az előző leckét, addig az adott leckének a tartalma nem lesz elérhető.
 5. Visszajelző űrlap: Minden lecke végén található egy visszajelző űrlap, amit a lecke befejezése előtt tölts ki. Itt felteheted kérdéseidet a leckével kapcsolatban.
 6. Lecke befejezése: A leckéket az a lecke végén található „Lecke befejezése” zöld gombbal tudod befejezni. Majd az oldal tetején a „következő lecke” gombbal tudsz tovább haladni a tanulással.
 7. Tanfolyam befejezése: ha minden leckét sikeresen elvégeztél, akkor az adott Tanfolyam befejezettként lesz megjelölve.

Fiók adatok módosítása: (sikeres vásárlás után)

 1. Jelentkezz be ezen az oldalon: https://tanfolyam.kelko.hu/fiokom/
 2. A vásárláskor megadott adataidat (email cím, jelszó, számlázási cím, szállítási cím), illetve vásárlási információdat itt tudod megtekinteni.