Online Képzés
Minden Vállalat Rákbetegsége a "Báránybőrbe bújt farkas" a csapatodban
avagy hogyan ismerd fel azt az embert a csapatodban, aki látszólag a munka hőse, de valójában két kézzel tépi a kéziféket!

4.9 (78 értékelés)

7 leckéből áll

1 nap alatt elvégezhető

Tanár: Kelkó Tamás

Az online képzésen erre a

Gyakorlati tudásra tehetsz szert

Modern gazdasági rémmese…

Jobb egy munkakört...

Jobb egy munkakört üresen hagyni, mint rosszul betölteni?

Hogy ismered fel?

Hogyan ismerd fel a “báránybőrbe bújt farkast” a csapatodban?

A “megbízható” ember!?

Pletyka

Minden csapat pestise: a PLETYKA!

Munkatárs kirúgása

Miért olyan nehéz sokak számára a kirúgás?

“Hogyan mondjam meg neki?”

Ezt a képzést

Kiknek ajánljuk?

VÁLLALKOZÁSOK TULAJDONOSAINAK

Cégtulajdonosként jó eséllyel túl sokat dolgozol, főleg amiatt, mert nem elég jó a csapatod. Egy dinamikusan fejlődő vállalkozásban a pár éve felvett munkatársak felett könnyen eljárhat az idő, és észre sem veszed, már helyettük dolgozol. Építs fel olyan csapatot, amely inkább leveszi a terheket a válladról, mint rárak? Ezt fogom neked megmutatni a tanfolyam során.

VEZETŐKNEK

Vezetőként elsősorban a csapatod teljesítménye alapján ítélnek meg (legalábbis a jó cégekben). Ha nem elég teljesítőképes a csapatod, akkor vezetőként te sem leszel elég jó. Hogyan építs fel ilyen csapatot, hogyan válaszd ki a legjobbakat, hogyan motiváld őket? Ezt fogom neked megmutatni neked a tanfolyam során.

A képzés

Szerzője

Hiszek benne, hogy gyakorlati tapasztalataim megosztásával Téged is rá tudlak ébreszteni, hogy a humánerőforrás menedzsment (“people management”) nem misztikus, megfoghatatlan dolog, hanem ugyanolyan logikus és rendszerbe foglalható tudás, arról nem is beszélve, hogy akár céged duplázása-tízszerezése múlik rajta!

A gyakorlatban azt láttam, hogy a kiváló eredmények elérése érdekében a munkaerő toborzás-kiválasztás, a szervezetfejlesztés és a vállalati stratégia elválaszthatatlan egymástól, hiszen a legjobb munkatársak is csak szerencsétlenkednek egy rossz struktúrában, egy rossz feladatleosztásban, míg a közepesek is képesek megtáltosodni egy jól kialakított rendszerben.

Üdvözlettel:

Kelkó Tamás
szervezetfejlesztő
HR szakértő

1

év szakmai tapasztalat

0

publikált könyv

16000

felvételi interjú levezetése

500

elégedett ügyfél

Oszd meg a cikket egyik ismerősöddel!